Thursday 10 December 2015

Palgapäev laenud: ekspressraha


Vaatame protsessi kohta Kõik laenuandjad (kommertspank). Definitsiooni järgi otselaenuandja LAENU kasutab oma raha oma laenu. Nad saavad oma taotluse, mis on sageli saanud müügipunktide individuaalne, ja hiljem käidelda kontohaldur, mis tagab kõikide vajalike dokumentide kogu. Siis teie taotlus läheb krediidi hindamisel, mis on sageli integreeritud viimase emissiooni või mitte. Kui laenu iseloomustuse avalikustab asjad vaikimisi või hilinenud kodulaenu maksed siis punane lipp tõuseb ning oma kimbus kunagi teeb seda emissiooni, sest nad praegu aru saab vähenenud.

moneySageli saad ülevaate, kuidas parandada oma tingimus, kuid sa kindlasti kunagi saada suunamisest teise laenuandja, et näha, kas nad on nõus seda. Otselaenuandja laenud on firma arendamine ja hoidmine suhted ", mis tähendab, nad ei räägi viidata sa rivaal - mis ei juhsul siis suur; saad perspektiivis lehel ekspressraha laen kõik nõudmised, et saada laenu. Sa tihti vaja teha deposiit tähendusi sa ei saada 100% rahastamise ja sa oleks võinud anda korrapäraselt täita oma ettevõte varustades täiendatud rahaline avaldused; See häirib palju ärijuht. See laen ka lisada oma kulusid ja üldkulusid. Müügi individuaalne, kontohaldurile, krediidi iseloomustuse inimeste ja lepingulistele kõik saavad baasi maksab pluss komisjonitasu, mis on kõik pea kohal maksad. See 6% laenu hüppab kuni 10%, kui sa arvad, hoiused, kulud ja mõnel juhul Bilansi teil säilitada oma organisatsiooni - näete pildi selgemini nüüd?

Olgu hinnang teiste valik rahastamise oma äri laenu; 3. tähistamine laenuandja, vahendamine või vahendaja ettevõte. Maaklerid rahastati hulgi laenu pakkujad, mis lihtsalt töötavad maaklerid, arvestades, et nad ei ole front office ja isikliku investor rühmad, mis Fondispetsiifilistele turgudel.
Kui teie taotlus on tagasi lükatud, siis teiste laenuandjate tuuakse mängida - seal on sageli palju võimalusi valida, sest maaklerfirmad ei ole ühest allikast "laenuandjad. Maaklerid ei karda, et jõuda paljudesse laenu pakkujad, et saada oma firma heaks, mis on tegur, miks maaklerid on palju suurem edukust kui otsene laenuandjad.

Kuna otselaenuandjale laen on õhuliinide ja komisjonid maksma nähtud oma laenu, siis täpselt ei maakleriga kulu ju? Igaüks vahendus firma töötab komisjonitasu nii on vähem kihte inimesed konkureerida; maakler sageli saab ettevõtte ja teostab esialgse laenu iseloomustuse ja krediit üksikisikutele teha lõpptoote pakendamist - ekspressraha mis see on. Sealt läheb andjad konkreetse laenuandja uurida seda. Seal on vähem palka ja õhuliini tegur ja motivatsiooni maakler ettevõte saada oma pakkumine heaks on selge - erinevalt otselaenuandjale LAENU; puudub sissetulek leevendada vähenenud taotluse, maaklerid lihtsalt ei teeni raha, kui nad ei nõustu oma taotluse.

5% heakskiitu sa Direct laenu andjad, millest sa teha märkimisväärseid sissemakse tõstmine, mis tõsi määr palju suurem, või 8% kindla määraga oma maakleri, mis lihtsalt peab viimase ja esimese kuu paarisaja dollari dokumentatsiooniga seotud kulusid, siis on selge, mis on mõttekam. Mitte kõigil juhtudel töötavad just seda teed aga palju neist teha. Oluline on mõelda kõiki tegureid oma valiku tegemisel kohta, kus taotlus saata.








No comments:

Post a Comment